Sento i oblido, veig i recordo, faig i entenc. (Proverbi xinès)

dimecres, 28 d’octubre del 2015

INSTITUT EL TIL.LER

GRÀCIES, HARMONIA 2.0!

Ja fa dies que en Toni Riera i en Joan Enric de Solà, membres de l’associació de voluntaris de les Franqueses Harmonia 2.0, es van comprometre a catalogar mitjançant el sistema ePèrgam els llibres de la nostra biblioteca de centre.

Aquest sistema de gestió en línia de les biblioteques escolars del Departament d’Ensenyament permet i facilita:

·        La catalogació en xarxa
·        La consulta en línia dels catàlegs de les biblioteques escolars
·        La promoció de l’ús de la biblioteca de centre per part de la comunitat escolar
·        El manteniment tècnic de les dades bibliogràfiques i d’usuaris, la qual cosa fa més àgil el servei de préstec bibliotecari.

I la posada en marxa d’aquest sistema de gestió ha estat possible gràcies a ells dos.  Setmana rere setmana, han vingut cada dimecres al matí a la nostra biblioteca. Sense ells no hauria estat possible aquesta catalogació inicial, ja que els centres escolars, ara per ara, no disposem de prou hores per tirar endavant una tasca com aquesta, que és lenta i rigorosa.

Ara, un cop acabada aquesta catalogació inicial, s’han compromès a venir, de manera periòdica, a l'Institut El Til·ler per tal d’anar actualitzant el catàleg a mesura que anem fent compres de llibres per a la biblioteca.
Sí, el manteniment d’una biblioteca no s’acaba mai. Per això, i per l’estimació que els tenim, no “els volem perdre de vista”. Tots dos han fet una feina que ha estat clau per a nosaltres.

Gràcies, Toni!    Gràcies, Joan Enric!      Gràcies, Harmonia!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada