Sento i oblido, veig i recordo, faig i entenc. (Proverbi xinès)

QUI SOM

Som un grup de veïns i veïnes de les Franqueses del Vallès que col·laborem en tasques sòcioeducatives i culturals del nostre entorn. Compartim el desig de donar suport a necessitats puntuals de la comunitat de la que formem part oferint el nostre temps i experiència.


Toni Riera: Veí de Corró d’Amunt i vinculat de sempre a la comarca. He estat professor  a l’institut Antoni Cumella de Granollers, a l’institut de Vilamajor i  a  l’institut Lauro de les Franqueses. He participat en diversos moviments veïnals i, com que em considero compromès  tant  amb l’educació  com amb el meu entorn. Avui, puc dedicar part del meu temps al voluntariat educatiu a les Franqueses.


Pruden Panadès: 
Visc al Vallès des de fa quaranta anys, vaig estudiar història de l’Art. He treballat com a gestora cultural durant molts anys en els camps de la cultura i l’educació. 


Pere Rosàs:
Visc a Marata i com tota la família estic dedicat al sector agrari. Professionalment com Enginyer Tècnic Agrícola he treballat a la Cooperativa Agrària del Vallès. També procuro dedicar-me al voluntariat i participar a les activitats del poble.


Joan Enric de Solà:
Veí de Llerona des de 1993. He estat professor a l'institut Carles Vallbona de Granollers i a l'institut Lauro de les Franqueses. Estic compromès amb l'associació Les Franqueses Imagina.


Mª Teresa Rion: Visc a Les Franqueses des de fa uns trenta anys. He dedicat una bona part de la meva vida disfrutant i aprenent com a mestra d'educació infantil i de pedagogia terapèutica en el Cervetó (Granollers), al Bellavista, al Joan Camps,al Guerau de Liost i al Lauro a Les Franqueses del Vallès.També participo com a voluntària amb l'Associació Catalana de dislèxia i amb la Plataforma de l'escola inclusiva.

Amadeu Olivé
Visc a la Garriga. Tinc 71 anys i estic jubilat. El meu ofici era de forner i pastisser.Tinc una gran passió per la muntanya. Sóc membre de Wikiloc i els darrers 15 anys  porto caminats més de 30.000 Km, majorment d’alta muntanya. Els ral·lis i el món del motor són també altres aficions que tinc. També m’agrada dibuixar i fer ceràmica; i he fet molta fotografia,                           especialment  de muntanya.  L’hort és la meva altra gran distracció.
Rosa Estrada:
Enric Serrat:
Josep Garriga:
Josep M. Partegàs:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada